Krokus har gitt stafettpinnen til hvitveis og liljekonvall,  champagneboblene etter 17.mai har lagt seg og naturen har ellers blitt deilig lysegrønn. Fler og fler av oss er vaksinert og vi kan begynne å se frem til igjen å kunne samles.

Da er det passende å begynne å glede seg til sensommerens musikalske høydepunkt, nemlig Kammerfest! For mange har festivalen blitt en markering av overgangen mellom sommer og høst. En slags siste søte dråpe av ferie og sommer før høstens oppgaver for alvor setter inn.

Og vi vil dele disse søte dråpene med så mange som mulig. Derfor vil Kammerfest nok en gang farge flere av østfoldbyen med spennende konserter. Vi dukker opp både i naturen, i overraskende pop-up konserter i bybildet, hjemme hos utvalgte i mer intime konsertopplevelser, i barnehager og ikke minst i storstuene Bibliotekets aula i Fredrikstad, og Fredrikshalds teater i Halden. 

Vi røper ikke enda hvem vi har med oss dette året, men vi lover at det bokstavelig talt blir stor stas!

Kammerfest 2021
28. august – 5. september

Kjenner du noen med en romslig stue som ønsker å fylle den med levende musikk?


Les om hjemme-hos her og send oss en henvendelse om å få en hjemme-hos konsert via dette skjemaet  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen