Midtsommer på Storedal Kultursenter

Midtsommer på Storedal Kultursenter

Vi feirer midtsommer på Storedal Kultursenter, i samarbeid med Sarpsborg kammerkor. Vi håper dette er starten på en tradisjon på det flotte senteret!

Fra den 24. juni er det en utstilling med arbeidene til karikaturtegneren Christian Bloom, og kl. 14.00 er den offisielle åpningen av denne utstillingen, i kafeen på Storedal.

Kl. 15.00 er det konsert for de minste, med Monica Grodatter Hjelle og Knut Henriksen. De spiller en egen utgave av Rødhette og Ulven, et prosjekt de allerede har spilt for barnehagebarn i løpet av ukene med Kammerfest. Konseptetb er utarbeidet i samarbeid med Viken fylkeskommune, og Monica og Knut har vært på turné med det klassiske eventyret i april og mai.

Etter konserten for de minste barna, blir det en liten konsert for hele familien med Taffelpikene. Det er en trio som består av Marit Charlotte Steinum på fløyte, Sarah Nordal Strand på klarinett, og Ingrid Åhlander Bennett på fagott. Taffelpikene har siden 2014 bestilt både komposisjoner og arrangementer med tanke på å formidle musikk til folk i alle aldre! De har spilt en rekke skole- og barnekonserter, og de har også satt sammen repertoar som passer best til den eldre garde. De har således turnert med både Den kulturelle skolesekken OG Den kulturelle spaserstokken. Her får vi en miks av deres mangslungne repertoar, satt sammen og formidlet for anledningen!

Hovedkonserten denne lørdagen er kl. 17.00, og hovedaktør her er Sarpsborg kammerkor med sin dirigent Carl-Andres Næss. Men vi har med andre fasjonable gjester også, som f eks Stina Levvel (sopran) og Trond Gudevold (bass). Som ytterligere musikalsk følge har de med seg St. Croix strykekvartett, Dorina Komani på piano, og de tre musikerne i Taffelpikene. Hvem vet, kanskje det dukker opp flere på scenen som vil være med på festen?

Dagen avsluttes med en vandring fra Storedal Kultursenter til Hunn-feltet. Den starter kl. 19.00, og her kan dere være med Pilegrimsfellesskapet på en fin og lærerik vandring i et område med rik historie. Både lokalt og nasjonalt.

NB! Ved dårlig vær flyttes hovedkonserten til Sarpsborg kirke!

 

Storedal publikum1
Skroll til toppen