Yoga med Strykekvartett

Yoga med Strykekvartett

Medvirkende:

St. Croix strykekvartett

Inga Gorset, fiolin

Ingrid Wisur, fiolin

Olav Løland, bratsj

Anina Radotina, cello

Humle yoga

Malin Norheim

Siden året 2020, det første året vi var fanget i koronapandemiens lumske favn, har vi hatt dette tilbudet under Kammerfest i Østfold. Vi var alle spent i slutten av august 2020, da vi i en av pausene fra total nedstengning fikk anledning til å ha et lite yogaparti i en stor sal. Med god avstand og nøyaktig definerte smittevernregler følte alle seg trygge i forhold til smitte, men samtidig litt utrygge på hva de faktisk hadde kjøpt billett til. Det ble en i sannhet magisk opplevelse i Bibliotekets Aula den torsdagskvelden!

Med en så spesiell start, har det også i ettertid vist seg å bli et meget populært innslag i vårt festivalprogram. Etterhvert som koronaviruset ikke sees på som en global pandemi lenger, har vi kunnet øke størrelsen på partiene. Og i år, nesten tre år etter den magiske premieren, kan du på selveste St. Hansaften på ny oppleve en perfekt, meditativ inngang på midtsommerhelgen.

St. Croix strykekvartett samarbeider med Malin Norheim, som driver Humle Yoga på Hvaler. De setter sammen yoga og musikk i en flott time for meditasjon og pustetrening, og vi rigger Bibliotekets Aula med yogamatter og lun stemning.

Det er fint om du som er aktiv deltaker har med din egen yogamatte (hvis du har; hvis ikke har vi noen få til utlån). Du kan også velge å være tilhører til timen med meditasjon! Da sitter man på en stol bakerst i Aulaen, omtrent som på en vanlig konsert. Men atmosfæren er påtagelig annerledes, og det er flere som kan skrive under på at man kommer i en meditativ tilstand selv om man ikke er i stand til å følge alle instruksene fra Humle yoga.

I foajeen byr vi på gratis frukt, og det er anledning til å kjøpe te, mineralvann og kaffe. I anledning av at det er St. Hansaften, kan vi også tilby et glass vin eller øl etter at det hele er over!

St. Croix strykekvartett
Skroll til toppen