I dagene 22.-30.august 2020, gjennomførte vi vår syvende festival! Det var på ingen måte gitt at det skulle gå i år, og det var mange alternative utkast på bordet gjennom våren og sommeren. Noen endringer måtte vi gjøre. Mange har blitt kjent med Kammerfest via hjemmehos konserter, en intim musikkopplevelse i stuen til en du kjenner. Kun én slik fikk vi gjennomført i trygge rammer. Resten måtte vi bytte ut til fordel for utendørsarrangementer og pop-up konserter. 

Fra årets eneste Hjemme-hos konsert i Halden

Det viste seg å ikke være noen nedtur! Det var tvert i mot veldig mange nye hyggelige mennesker å møte og dele musikk med når vi troppet opp på alt fra Torvbyen i Fredrikstad til festningen i Halden.
Neste år håper vi å kunne ta tilbake det unike hjemmehos-konseptet, men vi kommer også til å møte opp i et hvilket som helst veikryss eller skihytte og spre musikkglede til de som måtte være der. 

I tillegg kunne vi holde tradisjonen i hevd og besøkte West End pub med et knippe av våre festivalmusikere. En flott opplevelse!
Nykommeren på festivalen i år var yoga med strykekvartett. Det ble også en stor suksess og noe vi tenker å videreføre til neste år. 

 

Mylene og sønnen Maxim

Med Bibliotekets Aula som vår hovedarena for lørdagen hadde vi heldigvis mer enn nok plass til å trygt losse publikum inn og ut i løpet av kammermaratonet. Vi vil også takke Mylene Abribat som til daglig driver Café Cicignon, rett rundt hjørnet for Bibliotekets Aula. For denne ene lørdagen åpnet hun og sønnen «Maxims café»i foajeen hos oss. Her kunne publikum søke tilflukt – i trygge omgivelser i forhold til koronaviruset – mellom konserter, og treffe artistene våre både før og etter konsertene.    

 

Til slutt en stor takk til alle våre musikere som til tross for uforutsigbarhet la velvilje og smidighet på bordet for å skape  Kammerfest 2020, -og til publikum som møtte opp, og stolte på vår tilrettelegging for en trygg konsertopplevelse.

 

 

 

Vi er inspirert!          

Vel møtt til neste år 28. august-5. september 2021!

 

Vil du være med å lage Kammerfest 2021? Meld deg som frivillig enten på post@kammerfest.no eller via vårt kontaktskjema https://kammerfest.no/bli-frivillig/

 

Fra vår feiring av Beethovens 250 års jubileum!

1 hendelser på “Takk for i år!”

  1. Knut Henriksen

    Takk for en herlig uke med kreative musikere og store musikalske opplevelser! Jeg ser allerede frem til neste år, for dette gav mersmak av første klasse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen