JUBILEUMSFEST!

Jubileumsfest!

10 år! Det er en liten milepæl i den store sammenhengen, men for de som står bak Kammerfest i Østfold, føles den ganske stor. Det skyldes nok først og fremst at festivalen har hatt en enorm produksjon i forhold til sitt budsjett. Vi skal ikke skrive historieboken her, og bare nevne at det er presentert ca. 150 konserter / forestillinger i løpet av disse årene – FØR årets festival. Kammerfest i Østfold har spilt i barnehager, på institusjoner, i noen av Østfolds mest ærverdige bygninger, på Fredriksten Festning, Greåker fort, på pub og café, på kjøpesenter og på gata, og de har hatt rundt 20 konserter hjemme i stuene til musikkglade mennesker som har vært vertskap for kammermusikk i flere former.

 

Kammerfest har presentert minst ett ungt talent i hver festival, og de har stått på samme scene som våre hovedgjester. Det har vært gjester av ypperste klasse fra inn- og utland, og det er et utall utøvere med lokal bakgrunn og tilhørighet som har vært med under festivalen. Så også på vår Jubileumsfest!

 

Her blir det festmusikk og godt humør hele kvelden og natten! Det blir servert nydelig mat og en velkomstdrink, og baren på Phønix er åpen. En bedre jubileumsfeiring kan ikke VI ønske oss, og kan love at dere i publikum kommer til å ha det minst like bra som de på scenen!

 

Vi kan ikke med sikkerhet forutsi hva slags musikk som dukker opp på scenen, for våre gjester er både spontane, og har et grenseløst repertoar med seg i bagasjen. Vi kan heller ikke spå hvor lenge det vil vare, men vi blir nok kastet ut av Phønix på et eller annet tidspunkt i løpet av natten… 🙂

 

Skroll til toppen