Østfold Serenadeensemble

Program

Østfold Serenadeensemble

Østfold Serenadeensemble er et prosjektensemble bestående av freelancemusikere og musikere med jevnlig tilhold i Forsvarets Stabsmusikkorps, Det Norske Blåseensemble og Kringkastingsorkesteret og som kommer sammen i et felles ønske om å formidle noe av den fantastiske musikken som er skrevet for dette ensemblet, for publikum.

6 av de 9 musikerne i ensemblet er hjemmehørende i Østfold. Ensemblet drives av musikerne selv, samt en freelance produsent som tilknyttes ved behov. 

Østfold Serenadeensemble (ØSE) har siden oppstarten i 2017 spilt 13 konserter. 

Linn Aasvik, fløyte, er utdannet fra Norges Musikkhøgskole og jobber i Kringkastingsorkesteret.

Inga Scheitz, obo, er utdannet ved Norges musikkhøgskole med Erik Niord Larsen, og har hatt statsstipend i Dresden. Inga jobber i Forsvarets stabsmusikkorps.

Jørgen Fasting, obo, er utdannet ved Norges musikkhøgskole og jobber i Marinemusikken.

Mona Bråthen Henriksen, klarinett, er utdannet ved konservatoriet i Stavanger og Barratt Dues musikkinstitutt i Oslo, og er frilans klarinettist.

Tonje Bjørnstad Kraft, klarinett: Tonje er utdannet ved Norges musikkhøgskole og Barratt Due musikkinstitutt med Fredrik Fors som lærer og jobber i Forsvarets stabsmusikkorps.

Anders GeddeDahl, fagott, har sin utdannelse fra Norges musikkhøgskole, og jobber i Forsvarets stabsmusikkorps. 

Leann Currie, fagott, er utdannet både i USA og Europa med lærere som Dag Jensen, Robert Rønns og Bernard Garfield, og jobber i Det Norske Blåseensemble.

Erlend Tynning Larsen, horn: Erlend er utdannet ved Norges musikkhøgskole hos Kjell- Erik Arnesen, og jobber i Forsvarets stabsmusikkorps i Oslo.

Elisabeth Rønneberg Pettersen, horn: Utdannet ved Norges musikkhøgskole, og er frilans hornist samt pedagog ved Fredrikstad kulturskole.

Skroll til toppen