Jubileumskonsert!

Jubileumskonsert!

I år feirer Kammerfest i Østfold 10 år, og dette feires med en storslått jubileumskonsert! Med oss i år har vi fått ingen ringere enn Engegårdkvartetten og Fredrikstads egne St. Croix strykekvartett.

 

Engegårdkvartetten er en av Norges mest etterspurte strykekvartetter, og spiller konserter både i inn – og utland. Kvartetten ble etablert i 2005, og det tok ikke lang tid før de høstet gode kritikker. De har spilt på mange av de beste scenene i Europa, blant annet Mozarteum i Salzburg, og Rudolfinum i Praha, i tillegg til å ha spilt på festivaler som Delft Chamber Music Festival, SoNoRo Festival i București, og Heidelberg’s Streichquartettfest. Kvartetten har jobbet med musikere som Leif Ove Andsnes, András Schiff, og Christian Ihle Hadland. 

 

St. Croix strykekvartett har blitt en sentral del av Kammerfest i Østfold, og i år spiller de på hele seks konserter! Med forankring i Fredrikstad har det en sterk tilknytning til lokalsamfunnet i Østfold. De er opptatt av å vise at kammermusikk er for alle, i alle typer settinger. De har turnert mye i Norge, i tillegg til spilleoppdrag i utlandet, blant annet i Serbia. De driver stadig med nye prosjekter, og er en spennende kvartett å følge med på!

 

NB! Hvis du skal på Jubileumsfest på Phønix kl. 20.00, er Jubileumskonsert inkludert i den billetten!

Østfold Serenadeensemble, Bibliotekets Aula
Skroll til toppen