Pinquins

Pinquins er siden 2008 en Oslobasert trio, nå bestående av Jennifer Torrence, Ane Marthe Sørlien Holen, og Sigrun Rogstad Gomnæs. De er alle utdannet som utøvende slagverkere, og har hver for seg levd musikerlivet som frilansere i mange ulike sammenhenger. Som musikere i de fleste profesjonelle orkestre og ensemblene i Norge, og som lærere, instruktører og inspiratorer i østlandsområdet gjennom mange år. Sigrun er f eks både lærer ved talentutviklingsprogrammet ved Norges Musikkhøgskole, og mangeårig dirigent for Torshovkorpset.

 

Med Pinquins fremstår de tre som en grenseoverskridende og eksperimentell trio, med hovedfokus på på samtidsmusikk. Målsettingen til trioen er å utvide betegnelsen kammermusikk spesielt, og å strekke grensene med tanke på formidlingen av musikk generelt.

 

De jobber tett med nålevende komponister, og med utøvere innen andre sjangre innenfor musikk og kunst. Deres svært visuelle repertoar, og deres unike sceniske tilstedeværelse, gjør trioen til et av de mest nyskapende og spennende ensemblene som finnes i Norge i dag.

Pinquins hjemmeside:

http://www.pinquins.no

Jennifers hjemmeside:

http://www.jennifertorrence.com

Ane Martes hjemmside:

http://anemartheholen.squarespace.com

Skroll til toppen